Avaimet käteen paketti - vaivaton tapa liittyä kaukolämpöön!

Pientaloille, jotka vaihtavat lämmitysmuotoa alueilla joissa kadulla on jo valmiiksi rakennettu kaukolämpöjohto, tarjoamme kaukolämpöä myös Avaimet käteen -pakettina. Kaukolämpöön liittyminen maksaa itsensä takaisin. Asiantuntijamme voivat tehdä sinulle maksuttoman laskelman siitä, kuinka paljon sinun kotisi voi kaukolämmön avulla säästää lämmityslaskuissa ja kuinka nopeasti kaukolämpöön sijoittaminen maksaa sijoituksen takaisin.

Maksuton arviokäynti ja laskelma eivät sitouta sinua mihinkään, tämä on kokkolalaisten omistaman yrityksen tarjoamaa palvelua sinulle.

Miksi valita kaukolämpö?

Asiakkaamme valitsevat kaukolämmön sen tuoman asumismukavuuden ja edullisuuden vuoksi. Kaukolämpö tekee kotielämästä helppoa ja vaivatonta. Kaukolämpö on huoleton tapa pitää koti lämpimänä.

Avaimet käteen -paketti sisältää kaiken tarvitsemasi

  • Kaukolämpöliittymän
  • Lämmönjakokeskuksen
  • Asennustyön
  • Käytön opastuksen

Meillä on vuosikymmenien kokemus kaukolämmöstä ja olemme sen avulla valinneet toimintavarman lämmönjakokeskuksen, jonka käyttäminen on vaivatonta. Moniin muihin lämmitysmuotoihin verrattuna kaukolämpö on erittäin toimintavarma ja kestävä lämmitysmuoto.

Kaukolämpöön siirtyminen on pitkäaikainen sijoitus kotiin, joka usein nostaa myös asunnon arvoa. Maksuton laskelmamme kertoo sinulle, kuinka nopeasti sijoitus maksaa itsensä takaisin lämmityslaskun säästöinä.

Kiinnostuitko? Kysy lisää Avaimet käteen -paketista rakentajapalvelustamme!

Täytä alla avautuva Ota yhteyttä lomake- niin otamme sinuun yhteyttä. Voit myös soittaa rakentajapalveluumme (06) 828 9294 tai lähettää sähköpostia rakentajapalvelu@kokkolanenergia.fi.