Energianeuvontaluento kokkolalaisille - säästövinkkejä ja energiatekoja kotitalouksille

Miten voisin pienentää asumisen sähkönkulutusta? Kuinka kodin laitteita käytetään energiatehokkaasti? Miten sähkökatkoksiin kannattaa varautua?

Ajankohtainen energiakriisi herättää paljon kysymyksiä ja pohdintaa siitä, mitä toimenpiteitä kotitalouksissa kannattaa tehdä sähkön säästämiseksi ja sähköpulan ehkäisemiseksi. Kokkolan Energia ja Kokkolan kaupunki vastasivat näihin kysymyksiin järjestämällä maksutonta ja puolueetonta energianeuvontaa. Yleisöluento kotitalouksien ajankohtaisista energia-asioista järjestettiin tiistaina 4.10. klo 18 Kokkolan kaupungintalon Kokkolasalissa teemalla säästövinkkejä ja energiatekoja kotitalouksille.

Luennoitsijana toimi projektipäällikkö, energianeuvoja Lea Hämäläinen Thermopolikselta. Thermopolis Oy on energia-asioiden asiantuntijaorganisaatio, joka tarjoaa maksutonta ja puolueetonta energianeuvontaa. Mukana yleisöluennolla oli myös Kokkolan Energian toimitusjohtaja Mikko Rintamäki, Kokkolan Energiaverkot Oy:n liiketoimintajohtaja Markus Kekolahti sekä kaukolämpöpäällikkö Jani Söderström.

Katso tallenne luennosta!