Muuttajan muistilista

Muuttajan muistilista

Muuta sähkö mukanasi! Muuttajan muistilista auttaa huolehtimaan, ettei muuttokiireessä jää vanhoja sähkösopimuksia irtisanomatta tai uusia tekemättä. Muuttoilmoituksen voit tehdä asiakasportaali Kompassissa, jos olet kirjautunut verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Asiakastiedot-otsikon alta löydät kaikki sopimuksesi. Avaa sähkönmyyntisopimus klikkaamalla sitä. Kun olet klikannut sopimuksesi auki, avautuu "Tee Muuttoilmoitus” -painike, jota klikkaamalla voit ilmoittaa meille sopimuksen päättymisestä. Sinun ei tarvitse erikseen päättää sähköverkkosopimusta.
Tee muuttoilmoitus

Muuttaja, muista nämä!

1) Tee sähkösopimus hyvissä ajoin. Suosituksena on tehdä sopimus 14 päivää ennen muuttoa. Sähkösopimusta ei voi tehdä takautuvasti2) Osoitteenmuutos postiin/maistraattiin ei päätä voimassa olevia sopimuksiasi. Muista siis päättää aiemman osoitteesi sähkösopimus, ettet joudu maksamaan uuden asukkaan sähkönkulutuksesta.


3) Alle 18-vuotiaan sähkösopimus tehdään huoltajan nimillä.

4) Tarvitset nämä tiedot sähkösopimuksen tekoon:

  • Muuttokohteen tarkka osoite
  • Muuttopäivä
  • Kenen/keiden nimiin sopimus tulee
  • Henkilötunnus tai -tunnukset
  • Yhteystiedot
  • Sopimustyyppi (määräaikainen vai toistaiseksi voimassaoleva sähkösopimus)


5) Verkkosivujemme kautta voit tehdä uuden sähkösopimuksen. Myös asiakaspalvelumme auttaa sähkösopimuksiin liittyvissä asioissa!

6) Riittää, että ilmoitat muutosta sähkönmyyjälle, joka tekee paikalliselle verkkoyhtiölle ilmoituksen.

7) Muista ilmoittaa myös mahdollisen kaukolämpösopimuksen siirrosta.

8) Muista kiinteistön myynnin tai oston yhteydessä toimittaa kauppakirjasta kopio, jotta sähköliittymä ja/tai kaukolämpöliittymä siirtyy kaupan mukana. Kauppakirjan kopio tarvitaan liittymäsopimuksia varten ja muuttoilmoitus tulee tehdä erikseen sähkönmyyjälle.