Kokkolan Energian asiakaspalvelu

Energiayhtiö lähellä sinua. Olemme tavoitettavissa valitsemallasi tavalla ja viestimme molemmilla kotimaisilla kielillä. Asiakaspalvelu auttaa ja neuvoo monipuolisesti erilaisissa asiakkaita askarruttavissa kysymyksissä. Apua saa muun muassa sähkösopimuksen valinnassa sekä laskutukseen, tai esimerkiksi muuttoon liittyvissä tilanteissa.

Palvelemme Kokkolan Kallentorin asiakaspalvelupisteellä (Pitkänsillankatu 15) maanantaista perjantaihin klo 10-16.15.

Voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse 0800 050 60 ma-pe klo 10-16 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@kokkolanenergia.fi. Puhelut 0800-alkuisiin numeroihin ovat maksuttomia.

Asiakaspalvelupisteen, maksuvalvonnan ja puhelinpalvelun poikkeavat aukioloajat:
Torstaina 22.6. klo 10-15.30
Perjantaina 23.6. suljettu (juhannusaatto)

Maksuvalvontaan voi olla yhteydessä laskun maksuun liittyvissä asioissa, kuten eräpäivän siirrot ja maksusuunnitelmat.

Maksuvalvonnan yhteystiedot puh. 0800 050 65 (klo 10-16) tai sähköpostilla maksuvalvonta@kokkolanenergia.fi. Puhelut 0800-alkuisiin numeroihin ovat maksuttomia.

Rakentajapalvelumme auttaa kaikissa rakentamiseen liittyvissä asioissa.

Muista ilmoittaa muutostasi ajoissa!

Tee muuttoilmoitus verkossa asiakasportaali Kompassissa tai ota yhteyttä asiakaspalveluun puhelimitse.

Muistathan aina muuttaessasi tehdä muuttoilmoituksen, koska asunnoista joihin ei ole voimassaolevia sähkösopimuksia katkaistaan sähköntoimitus. Muuttoilmoitus tulisi tehdä 2 viikkoa ennen muuttoa. Emme päätä sopimuksia takautuvasti.

Uusi sähkösopimus kotiisi

Katso kaikki Kokkolan Energian sähkösopimusvaihtoehdot ja löydä sopivin ratkaisu. Voit myös soittaa asiakaspalveluun, Kokkolan Energian henkilökunta on aina valmiina auttamaan kaikissa sähköasioissasi.

Tutustu sähkösopimuksiin

Rakentaja, tutustu palveluihimme

Oletko aloittamassa uuden kodin rakennusprojektia Kokkolan alueella? Kaikki rakentamiseen liittyvät asiat löydät Rakentajalle-osiosta.

Siirry sivulle

Energiaviraston kuluttajainfo

Energiavirasto on koonnut kuluttajille laajan tietopaketin sähkömarkkinoista. Kuluttajainfosta löydät kattavasti tietoa mm. sähköenergian ostamisesta ja sähkön verkkopalvelumaksuista.

Tutustu kuluttajainfoon

Arvontojen säännöt

Arvontojen säännöt löydät täältä.